Barcelona

Federació

Notícia

Esquerra arriba a 15.000 llars gràcies a la campanya porta a porta


Els republicans consideren un èxit la iniciativa, feta per primera vegada a Barcelona per l’organització i en que hi han participat Maragall, Aragonès, Junqueras, Vilalta o Alamany

Esquerra Republicana ha portat la campanya electoral als replans dels barcelonins i barcelonines. Gràcies a una iniciativa pionera al partit en unes municipals a Barcelona, Esquerra ha impactat fins a 15.000 llars de la ciutat des que va començar la campanya electoral, traslladant el projecte per a Barcelona liderat per Ernest Maragall.

El candidat ha participat directament d’aquesta nova modalitat de campanya, visitant diversos habitatges al barri de Les Corts i podent conversar de tu a tu amb la ciutadania. A banda de Maragall, altres representants d’Esquerra també han participat del porta a porta, com ara el President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, el President del partit, Oriol Junqueras, la portaveu d’Esquerra, Marta Vilalta, i membres de la candidatura com Elisenda Alamany, Ester Capella, Rosa Suriñach, Jordi Castellana, Jordi Coronas o Max Zañartu.

La iniciativa s’ha dut a terme a diferents barris de tots els districtes de la ciutat, amb la voluntat de mobilitzar el vot republicà i per convèncer els possibles indecisos. La Barceloneta, Gràcia, el Fort Pienc, Sant Antoni, Sant Gervasi, Les Corts, Sants, la Bordeta, Poble Sec, Sant Genís, la Font d'en Fargues, el Guinardó, Can Baró, Porta, Vilapicina, la Sagrera, Sant Andreu, Bon Pastor o el Poblenou son només alguns dels barris on els republicans han fet porta a porta.

La iniciativa s’ha qualificat com un èxit gràcies a la quantitat de llars a les quals s’ha pogut traslladar el projecte de la candidatura per a la ciutat i per la bona rebuda que els candidats i candidates han tingut arreu del tots els districtes.