Barcelona

Federació

Notícia

Ernest Maragall serà número 2 d’ERC al Senat: “Em presento per respondre al pacte d’Estat contra Barcelona”


“Vull contribuir a que Esquerra lideri la resposta a l’espectacle indigne del dissabte”, ha dit el republicà, que farà compatible la seva candidatura amb la seva responsabilitat a l’Ajuntament

Ernest Maragall serà el número 2 d’Esquerra Republicana al Senat per la província de Barcelona per “respondre al pacte d’Estat contra Barcelona”, segona ha expressat avui el republicà. “Em presento per proposar a la ciutadania de Barcelona que passi del veto, al vot”, ha explicat.

“Vull contribuir a que Esquerra lideri la resposta a aquells que van decidir l’espectacle indigne que vam veure dissabte”, ha continuat Maragall, que ha assegurat que la ciutadania no pot “acceptar” que el que va passar a l’Ajuntament el passat dissabte “sigui una via de resignació”, sinó que ha apel·lat a “reaccionar col·lectivament com a ciutat i com a país”.

“Hem de donar veu a aquesta indignació”, ha continuat Maragall, que ha apostat per “donar una resposta a la senyora Colau, al senyor Collboni i al que representa el senyor Sirera”. Maragall ha afirmat que en cas de sortir elegit al Senat, farà compatible aquesta responsabilitat amb la seva representació a l’Ajuntament de Barcelona: “el que m’obliga és el compromís que he mantingut amb la ciutadania de Barcelona, i respecto aquest contracte de representació amb la ciutat”, ha dit.

“L’estat ha intervingut Barcelona, ha aplicat un 155 de facto a la nostra ciutat, i és també per això que hem d’anar a Madrid al Congrés i al Senat amb tota la força, amb la màxima potència liderada per Esquerra”, ha refermat Maragall.

El President d’Esquerra, Oriol Junqueras, ha explicat que la direcció del partit ha demanat a Maragall incorporar-se a la llista del sent a la circumscripció de Barcelona per donar l’oportunitat al conjunt de la ciutadania de “corregir allò que PP, PSOE i Barcelona en Comú i Sumar han decidit malmetre”. “Fem una crida al conjunt de la ciutadania perquè el 23J ens ajudin i ens ajudem tots a defensar Catalunya votant l’Ernest Maragall al Senat”, ha finalitzat.