Barcelona

Notícia

La Porra Republicana entra en la recta final


Resten 5 dies per a la final de la copa del Borbó i la Porra Republicana continua recaptant fons per a la Marató per a la Pobresa que diumenge vinent organitza TV3.

Aquest proper divendres, a les 22h, es juga la final de copa entre l'Athletic i el Barça i podeu venir a compartir emocions amb nosaltres als Lluïsos d'Horta (carrer de Feliu i Codina, 7-9 - Metro Horta L5). 

S'hi podrà accedir al local a partir de les 21h i les persones que hagin fet aportacions a través de la Porra tindran accés lliure, mentre que la resta també podran accedir-hi abonant un tiquet reduït amb una consumició. Hi haurà servei de bar amb entrepans. 

Comptarem amb la presència d'una àmplia representació d'ERC Barcelona i també ens acompanyarà el Pare Manel, una persona molt implicada amb el col·lectiu de persones en risc d'exclusió social.

Un cop finalitzi el partit farem una petita cloenda i donarem a conèixer la recaptació final de la Porra Republicana que lliurarem de forma íntegra a la Fundació de la Marató. Finalment sortejarem d'entre les persones encertants del resultat de la final unes entrades per a un espectacle del Grec que proporcionarem ERC Barcelona i també entrades per als Vespres de Jazz que organitza i ens proporcionarà Lluïsos d'Horta.

De moment s'hi han afegit a la Porra Republicana diverses persones a títol individual i també els Lluïsos d'Horta que ens cedeixen el seu teatre per a veure la final i la Penya Barcelonista 100x100 de Sant Andreu del Palomar.

Encara pots participar amb la Porra Republicana i fer aportacions de formes diverses. Aquí trobaràs les instruccions per a fer-ho. Si vens a veure la final amb nosaltres, vine una estoneta abans. L'aforament del Teatre és limitat a 405 persones.