Barcelona

Grup municipal

Notícia

Alfred Bosch a Gràcia: 'volem una Barcelona on el centre de tot siguin les persones'


La Plaça de la Virreina va ser el punt de trobada de veïns i veines gracienques que diumenge van voler compartir les seves opinions, propostes i preguntes sobre el barri, el districte i la ciutat amb l’alcaldable d’ERC a Barcelona, Alfred Bosch

Alguns pocs ja venien preparats de casa amb les seves preguntes, altres s’ho van trobar per casualitat quan van sortir a passejar el gos, a donar una volta amb la família o mentre feien el vermut a la plaça.

"M'agradaria que Catalunya no fos un país cap-gros amb Barcelona com a única centre. Alfred, tu què en en penses?" preguntava un. "Como podemos hacer que Barcelona no sea un parque temático para el turismo?", "Alfred, què podem fer perquè deixin de trancar botigues emblemàtiques?". "Ja n’hi ha prou" preguntaven altres. 

"Volem viure en una ciutat que segueixi un eix republicà: una Barcelona on el centre de tot siguin les persones" els deia Alfred Bosch, tot explicant un model de ciutat on sigui possible descentralitzar el turisme. "Al centre ja no hi caben més hotels ni apartaments. turístics. Però sí a Montbau o a Roquetes, perquè no?", reflexionava Bosch. 

Els veïns i veins de Gràcia, a més, no van perdre l’oportunitat de preguntar a l’Alfred Bosch sobre el moment polític que està vivint el país. “I ara què hem de fer, què passarà el 27S?” demanava més d’un. "El 24 de maig és la primera volta del referèndum d'independència que farem el 27 de setembre. Si la primavera republicana puja als balcons dels Ajuntaments del país, no en tinguem cap dubte, tindrem República Catalana" concloia Bosch.