Barcelona

Sarrià-Sant Gervasi

Notícia

ERC aconsegueix el compromís del Govern Municipal per iniciar les obres de la Biblioteca de Sarrià durant aquest any


Aquest dijous, en una Roda de premsa conjunta, l’Alfred Bosch –President del Grup Municipal d’ERC a Barcelona- i l’alcaldessa Ada Colau anunciaven un acord pressupostari. Entre els projectes destacats de ciutat hi figuren fer arribar el metro a la Zona Franca, desencallar la Model i la presó de Trinitat Vella, la gratuïtat del transport públic fins als 16 anys i 2M€ en educació. Un rotund èxit entre ERC i Barcelona en Comú, amb una gran voluntat per part de l’Alfred Bosch i el seu grup municipal per tal d’arribar a acords que beneficiïn a la ciutat, que haurà de tenir l’aprovació definitiva, superant els vots contraris, aquest proper dilluns 25 de maig.

Ara bé, en aquest pacte s’hi amagaven 10 projectes més, un per cada districte de la ciutat. En el cas de Sarrià – Sant Gervasi, l’acord al que s’ha arribat entre el nostre Conseller, Guillem Casals, i l’equip de govern al districte és per reimpulsar un projecte que entenem central com és la Biblioteca de Sarrià. Aquesta demanda històrica porta massa temps encallada i ara, per fi, disposarà d’una partida pressupostària que esperem que es concreti en el PIM, i que permeti arrencar d’una vegada per totes la construcció d’aquest equipament que, a més, ha d’albergar la Seu Tècnica del Districte. Aquest acord reafirma el que vam aconseguir en el Consell Plenari del desembre, a proposta d’ERC, d’iniciar la construcció de la Biblioteca a la Plaça Sarrià l’any 2016. Una excel·lent noticia que, en cas d’aprovar-se els pressupostos dilluns, serà una realitat.

ERC Sarrià – Sant Gervasi seguim treballant poc a poc per complir aquells objectius que havíem promès en campanya. Seguim caminant cap a un districte més republicà i on les demandes històriques es van veient escoltades i respostes. Seguirem treballant intensament per demostrar que desprès de vuit anys sense presència al districte, hem tornat per quedar-nos. Escoltant els veïns i veïnes, explicant el nostre projecte, esperem arribar a un Sarrià – Sant Gervasi més lliure, més just i millor.