Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Encetem aquest nou any amb esperances


Encetem aquest nou any amb esperances, amb el govern ja constituït i tot en marxa per culminar el procés que ha de culminar amb la República Catalana. Per a tota la militància d'ERC aquests són moments d'il·lusió que reforcen el compromís amb els nostres ideals, en tenir a la vista aquell futur pel que sempre hem lluitat: una república basada en els valors universals de la pau, del treball i de la justícia. Entre tots estem fent història, ja que la història ens convoca.
 
Des del passat juny fins aquí hem realitzat amb èxit les dues campanyes electorals (27S, eleccions al Parlament i 20D, eleccions espanyoles), obtenint a totes dues molt bons resultats electorals als nostres barris, gràcies sobretot al compromís i dedicació dels i les militants d'Esquerra Republicana de Catalunya al Poblenou-Besòs. 
 
També ens hem dedicat molt a crear noves dinàmiques de treball al Casal, n'hem adeqüat els espais, hem fet de les reunions setmanals una eina de participació i debat constructiu, hem rebut la visita de diversos càrrecs del partit i representants a les institucions (Montse Benedí, Trini Capdevila, Gerard López, Robert Fabregat, Patrícia Gomà, Oriol Amorós, Ester Capella...). Ens trobem cada dilluns i us convidem a participar-hi.
 
A banda de les reunions de cada dilluns, que compten amb una alta participació de militants, amics i simpatitzants, també mantenim actualitzades al dia les nostres xarxes socials: us convidem a afegir-vos per estar ben informats de l'activitat del partit.
 
Per a aquest 2016 estem programant diferents activitats culturals, de debat i de participació, comptem amb molts militants nous i ens agradaria comptar també amb la teva participació. Per això us convidem a conèixer el nou Casal Roc Boronat d'ERC Poblenou-Besòs, si no el coneixeu, així com participar a les reunions i fer-nos arribar les vostres propostes o suggeriments.
 
Quedo també a la teva disposició per trobar-nos un dia.
 
Ben cordialment,
Jordi Rallo i Casanovas
President d'ERC Poblenou-Besòs