Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Patrícia Gomà al nou govern


La militant del Casal de Poblenou-Besòs Patrícia Gomà ha estat nomenada secretària de Relacions amb l'Administració de Justícia. La militància del Casal ha celebrat la notícia i es congratula amb la Patrícia del seu gran assoliment, tot desitjant-li grans encerts en el seu nou càrrec que estem segurs que exercirà amb molta habilitat.

Nascuda a la Riba l'any 1970, va iniciar la seva militància al Poblenou l'any 2004 i va ser-hi secretària de la Dona i de Formació. Va ser presidenta de la Sectorial Regional de Política Econòmica i membre de l’executiva de la Sectorial Nacional de Política Econòmica i Financera. El 2006 va ser elegida diputada al Parlament de Catalunya, on va servir, des del 2008, com a portaveu adjunta del Grup Parlamentari d'Esquerra. A més, va ser la presidenta de la federació d'ERC Barcelona entre el 2012 i el 2015.

Destaca la seva experiència i bagatge en l'àmbit jurídic i de l'administració. Es llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida i doctora en Dret Financer i Tributari per la UB. Ha exercit l'advocacia i també la docència a la Universitat Rovira i Virgili i a la UOC. És funcionària del Cos Superior de la Generalitat de Catalunya, havent ocupat diferents càrrecs d'assistència jurídica i gestió de personal.