Barcelona

Federació

Notícia

Gómez del Moral: ‘Quan creen escandols contra ERC és perquè saben que som l'enemic a batre’

Salvadó defensa la feina que es fa per tenir-ho tot a punt per la desconnexió i Capdevila la feina que es fa a l’Ajuntament per ajudar l'Eixample

gerard gomez, gomez del moral
Gerard Gómez del Moral intervenint a l'acte als Jardins de l'Alguer

La regidora Trini Capdevila, el diputat Gerard Gómez del Moral i el secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, han protagonitzat l’acte d’ERC-Barcelona a l’esquerra de l’Eixample.

Els Jardins de l’Alguer han estat l’escenari de l’acte celebrat aquest dimarts un acte de campanya a l’esquerra de l’Eixample on s’ha reclamat el vot per Esquerra Republicana aquest diumenge perquè l’únic canvi possible. L’acte l’ha tancat el Secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, qui ha explicat la ingent tasca que s’està fent per tenir les estructures d’estat en marxa i ha explicat sobretot la necessitat de crear no només una estructura administrativa, sinó també canviar el comportament respecte hisenda, un fet difícil quan tenim un estat on ‘l’exministre d’hisenda està a presó per evasió fiscal’.
 
L’ha precedit Gerard Gómez del Moral, portaveu de les JERC i diputat al Parlament, qui ha explicat que les informacions aparegudes avui al diario Publico amb les converses entre el cap de l’oficina antifrau i el candidat del PP i Ministre de l’Interior conspirant contra Esquerra Republicana demostra que som qui els fa més por. ‘Quan creen escàndols com l’#ERCgate és perquè saben que som l’enemic a batre, qui més mal fa a l’status quo. I quan busquen a Esquerra Republicana, no troben res’. ‘És per això que diumenge ens toca avançar cap a la llibertat, omplint les urnes’.
 
La regidora Trini Capdevila ha començat la seva intervenció defensant la feina feta per aconseguir la reobertura del mercat de Sant Antoni. Capdevila ha explicat que ERC-Barcelona ‘som l’únic canvi possible, perquè d’altres prometen canvi i després acaben pactant amb el PSC’. ‘Necessitem un canvi de veritat, que afronti els problemes, que no marxi a Madrid a fer un míting quan hi ha una vaga de metro’. ‘Hem treballat pel canvi, però han decidit apostar pel PSC, és per això que el proper 26J cal votar l’únic partit que promet canvi i ho compleix, Esquerra Republicana’.