Barcelona

Ciutat Vella

Notícia

Proposició Carrer Lancaster


En el passat Plenari de Ciutat Vella, el nostre Conseller-Portaveu Marc Borràs, va presentar una proposició per tal que s'activin en caràcter d'urgència els mecanismes dels quals disposa el consistori per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica. Activar el dret de tanteig i retracte definint tot el Raval Sud com a zona preferent i l'establiment d'una Àrea de Conservació i Rehabilitació al carrer de Lancaster, en un termini de tres mesos. La proposició la podeu veure en video en aquest enllaç: https://youtu.be/Hdlqc2CgjwM .

La resposta de la Regidora Gala Pin tot i votar a favor de la proposició d'ERC Bcn Vella semblava que ho donava tot per enllestit i que funcionaven els mecanismes de l'Ajuntament: https://youtu.be/jqzg25388zs .

Però les veïnes, Sara i Zebida que van parlar com a portaveus dels veïns afectats, van deixar clar que els mecanismes de l'Ajuntament no han funcionat per ara i que la Regidora no havia dedicat gaire temps a escoltar-los ni a ajudar-los: https://youtu.be/sDUG5ttZtg0 .

La proposició es va aprovar amb 16 vots a favor de tots els Grups, llevat l'abstenció del Partit Popular. Però això no s'ha acabat. Els veïns del carrer Lancaster 7, 9 i 11 segueixen en la mateixa situació i és urgent posar-hi remei. Seguirem recolzant-los en la seva lluita.