Barcelona

Grup municipal

Notícia

ERC demana a Colau que comenci ja les actuacions a la Model

Els republicans reclamen no esperar al mandat que ve per començar les actuacions

model, presó model

La regidora d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Trini Capdevila, ha exigit al govern Colau "no demorar l'inici de les actuacions a La Model" i posar-se immediatament a treballar perquè els equipaments previstos siguin una realitat. Capdevila s'ha mostrat contrària a esperar al mandat vinent per iniciar les actuacions, i ha demanat que "el procés participatiu parteixi dle pla director del 2009". "Tots els equipaments previstos al pla director són necessaris, i per tant, demanem que el procés participatiu amb els veïns parteixi d'aquí, i no començar de zero", ha sentenciat.

Capdevila ha recordat la celeritat del conseller Carles Mundó per tancar el centre, i ha demanat a l'Ajuntament que faci la seva feina. "El conseller Mundó ha complert el seu compromís amb els veïns de l'Eixample, ara cal que el govern Colau s'hi posi", ha assegurat.

Esquerra Republicana demana també "una revisió patrimonial per conservar tot el que calgui" de l'actual edifici, amb l'objectiu de preservar en la mesura del possible l'arquitectura de l'actual centre. D'altra banda, Trini Capdevila ha proposat que, mentre no es facin els equipaments definitius, "dur a terme actuacions provisionals a l'actual edifici" per satisfer la manca d'espais que pateixen entitats del districte.