Barcelona

Sant Andreu

Notícia

Homenatge a Josep MoratallaEl passat 3 de novembre va morir, a l'edat de 99 anys, en Josep Moratalla.
Per a la gent de Sant Andreu en Josep Moratalla ha estat una persona molt especial. Una d'aquelles persones amb les que, tot i que hi havia diferències polítiques, (ell militava al PSC), calia escoltar... I una persona que, també, va saber escoltar sempre
En Josep Moratalla va ser un home compromés durant tota la seva vida. De jove va militar al Bloc Obrer i Camperol, desprès al POUM. Va fer la guerra, va patir l'exili, va tornar i desprès de moltes calamitats va fer vida activa, activísima a Sant Andreu. Va ser un dels fundadors de l'Associació de Veïns de Sant Andreu.
Des d'ERC Sant Andreu volem retre-li homenatge. Un homenatge a la seva actitud vital, sempre present, sempre compromesa, en uns temps molt difícils i molt durs.

Ara que ens tornem a trobar ens sitacions molt dures, amb companyes i companys empresonats per tirar endavant allò al que s'havien compromés. Ara que reivindicar la democràcia s'està tornant urgent. Ara que el somni d'un pais més just, més civilitzat, més modern, més a l'abast de les ciutadanes i ciutadans que el viuen s'ens complica de nou...
Ara et trobarem a faltar, per seguir discutint...

Ara ens cal ser tan forts com ho vas ser tu (i tanta altra gent de la teva generació) i estar a l'alçada de les idees que defensem, com tu vas estar sempre a l'alçada de les teves.

Adéu Josep!