Barcelona

Grup municipal

Notícia

Coronas: 'La suspensió de l'ordenança de terrasses de Sagrada Família és l'enèsim bany de realitat a Colau'

ERC recorda que des de l'estiu avisen el govern que la mesura "era una mala solució"

terrasses Sagrada Familia

El govern Colau va aprovar l'estiu passat una ordenació singular de terrasses a l'entorn de Sagrada Família. ERC va avisar des del primer moment que era una "mala solució", i ara el jutge ha suspès cautelarment la mesura d'un govern Colau que no sap gestionar. 

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha criticat durament la gestió del govern municipal arran de la suspensió cautelar de l'ordenança singular de terrasses de l'entorn de Sagrada Família. Per a Coronas, "és l'enèsim bany de realitat al govern Colau" i ha assegurat que "han fet el ridícul amb una mesura sense sentit" que, finalment, es veuen obligats a retirar per una decisió judicial.

Els republicans ja havien avisat el passat mes de maig que s'estaven prenent "decisions arbitràries". Coronas recorda que l'ordenança permetia que establiments de grans cadenes com Mc Donalds o Costa Coffee mantinguessin la seva terrassa. "Aquestes cadenes no fan atenció al públic a la terrassa, i per tant, no haurien de tenir dret a tenir-ne", apunta Jordi Coronas, que afegeix que establiments emblemàtics del barri es quedaven sense terrassa amb l'ordenació singular. 

"En lloc de buscar solucions, el govern Colau s'ha dedicat una vegada més a crear problemes innecessaris", conclou Coronas, que recalca que "és cada dia més evident que el govern actual no sap gestionar la ciutat".