Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: 'Avui és un gran dia per a la ciutat. El mercat de Sant Antoni torna a ser on havia estat sempre'


El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament, Alfred Bosch, ha assegurat durant la inauguració del nou mercat de Sant Antoni que "avui és un gran dia per als comerciants, pel barri i per la ciutat". "La reforma ha estat un part difícil, de gairebé 9 anys, però finalment s'ha portat a terme", ha explicat Bosch, que ha destacat la satisfacció de la gran majoria de comerciants i compradors. "El mercat de Sant Antoni torna a estar on havia estat sempre, i cal felicitar a tots aquells que hi han col·labotat", ha recalcat. 

Bosch ha volgut destacar el paper dels veïns i comerciants del barri de Sant Antoni per haver aguantat més de 9 anys d'obres, i ha felicitat també els "successius alcaldes i grups municipals que ho han fet possible". "Avui és un dia per felicitar-nos tots, i per felicitar també l'alcaldessa Colau per no haver entorpit i haver fet possible aquesta obra", ha conclòs.  

Al seu torn, la regidora Trini Capdevila ha mostrat la seva satisfacció per la inauguració del nou mercat de Sant Antoni i s'ha mostrat convençuda que "revitalitzarà el comerç de tot el barri". "Avui és un dia per estar contents i per celebrar-ho", ha apuntat.

Bosch sobre Mascarell: "Respectem els processos interns dels altres partits"

En relació a la conferència pronunciada ahir per Ferran Mascarell, Bosch ha assegurat que "no valorem els processos interns dels altres partits, i volem mostrar tot el nostre respecte pels processos existents a l'entorn de l'antiga Convergència i Unió". "Quan s'aclareixin els múltiples processos oberts i tinguin damunt la taula un candidat i un projecte de ciutat, espero poder parlar amb ells sobre Barcelona", ha recalcat.