Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana demana la compareixença de Colau arran dels darrers fets violents a la ciutat

Aquest dijous a la matinada s'ha produït una baralla entre conductors de bicitaxi a la Barceloneta


Esquerra Republicana ha demanat aquest divendres la compareixença de l'alcaldessa Colau, com a màxima responsable de seguretat de la ciutat, arran dels fets violents que s'han produït darrerament a la ciutat. La darrera escena, que s'ha produït aquest dijous a la matinada a la platja de la Barceloneta, ha sigut una baralla multitudinària entre conductors de bicitaxi. La disputa s'hauria produït per la proliferació de tricicles sense llicència municipal.

Els republicans reclamen a l'alcaldessa que comparegui a la Comissió de Presidència i Seguretat del proper 19 de setembre per explicar què s'està fent des de l'Ajuntament per frenar aquest tipus d'episodis. El portaveu republicà, Jordi Coronas, ha assegurat que "quan no s'exerceix el control sobre les activitats il·legals, desemboca en problemes greus". "Això comença a semblar el salvatge oest", ha exclamat.

Dimecres a la matinada es va produir també una baralla al carrer Ferran entre turistes i veïns, sense que hi hagués intervenció policial. Coronas ha explicat que "hi ha una sensació creixent d'inseguretat a la ciutat, fet que afecta la convivència i la tranquil·litat dels veïns". "Les imatges que estem veient darrerament son inacceptables; exigim al govern que doni la cara, s'expliqui i que actuï", ha sentenciat Coronas.