Barcelona

Clot-Verneda

Notícia

15.973 gràcies!


El 28 d’abril a les eleccions al Congrés Espanyol, Esquerra Republicana hem aconseguit 15.973 vots als nostres barris, un 56% més que en les darreres eleccions al Congrés del 2016. A més, hem aconseguit ser la primera força tant a El Clot com al Camp de l’Arpa, la segona a Sant Martí de Provençals darrere del PSC i la tercera a La Verneda i la Pau darrere del mateix PSC i d’En Comú Podem. 

               

Uns grans resultats que ens permeten consolidar una força al voltant dels 16.000 recolzaments que ja vam demostrar en les eleccions excepcionals i imposades del 21 de desembre de 2017 al Parlament de Catalunya després de la infame aplicació de l’article 155 per part del Gobierno d’aleshores del PP amb la col·laboració necessària i còmplice del PSC-PSOE i Ciudadanos.

Uns resultats que si bé ens demostren que encara tenim molta feina per fer per aconseguir ser la primera força en tots els nostres barris, cal tenir present que seria suficient per obtenir més vots dels que va aconseguir a les darreres eleccions municipals Barcelona En Comú d’Ada Colau (15.826) i que per tant ens permetria guanyar i demostrar la voluntat majoritària dels nostres barris per a una Barcelona Republicana governada per un alcalde independentista.

Però no podem perdre ni un vot! Les eleccions municipals es decidiran per pocs vots i ningú es pot quedar a casa, tothom qui vulgui un alcalde inequívocament republicà, d’esquerres i independentista ha de votar a Esquerra Republicana. Tothom que vulgui un bon govern per a la ciutat ha de votar Ernest Maragall.

Una menció a part, necessiten les apoderades i apoderats que van representar a Esquerra Republicana als col·legis electorals dels nostres barris durant tot el dia 28 col·laborant amb totes les veïnes i veïns a exercir el seu dret a vot, resolent totes les seves consultes i col·laborant tan amb l’Administració com amb els membres de les meses en la configuració i recollida dels espais electorals així com col·laborant també en l’escrutini final en aquelles meses que ho necessitaven. Més d’una setantena de voluntàries i voluntaris que van cobrir tots i cada un dels centres de votació dels nostres barris. Moltíssimes gràcies!

I com no podia ser d’altra manera després de guanyar a Barcelona i a Catalunya amb aquests resultats tan extraordinaris, ahir dilluns, a la nostra assemblea setmanal al Casal foto de família amb les copes de cava plenes. Una petita mostra de l’agraïment infinit a totes i tots els que amb el seu treball i temps col·laboren dia rere dia per seguir fent créixer el nostre projecte republicà, d’esquerres i independentista als nostres barris, a Barcelona, a Catalunya i als Països Catalans.

Encetem un maig que ha de culminar amb l’assalt a l’alcaldia de Barcelona per part de l’Ernest Maragall. A partir de ja ens trobem als carrers, tornem a la feina! Propera paradeta informativa aquest dissabte 4 de maig a les 11 h a Passeig Maragall amb carrer Indústria.

Visca Catalunya Lliure!