Barcelona

Clot-Verneda

Notícia

Moltes gràcies Clot-Camp de l’Arpa!


A les eleccions espanyoles del passat 28 d’abril, Esquerra Republicana de Catalunya va ser la primera força al Clot-Camp de l’Arpa amb 10.277 vots. Fins i tot, es va donar l’extraordinària situació de què al barri del Camp de l’Arpa, Esquerra Republicana va ser la primera força a totes i cada una de les seccions censals en què es divideix, en totes i cada una de les meses electorals. El Clot-Camp de l'Arpa va quedar tenyit de groc, el Clot-Camp de l'Arpa va quedar tenyit de democràcia i llibertat.

                                  

Dissabte 4 de maig, les companyes i companys del Clot-Verneda sortíem al Passeig Maragall amb carrer Indústria, al costat del Centre Comercial Maragall, amb la nostra paradeta informativa a agrair l’aclaparador suport rebut per les veïnes i veïns el passat cap de setmana a les urnes i per seguir explicant el nostre projecte de ciutat per Barcelona de cara a les decisives eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

             

Un projecte de ciutat republicà, d’esquerres i independentista. Un projecte de ciutat radicalment democràtic que faci de Barcelona capital dels Drets i les Llibertats. Un projecte de ciutat basat en revertir les desigualtats socials actuals proposant un salari mínim de 1.200 € a Barcelona o el compromís que les famílies no hagin de seguir suportant dedicar més del 40% dels seus ingressos a l'habitatge, entre altres propostes. Un projecte de ciutat basat en la cultura i l’educació com a eixos vertebradors d’una societat millor. En definitiva, el projecte de futur amb estratègies de llarg abast que la ciutat i la seva àrea metropolitana necessiten.

Un projecte de ciutat liderat per l’Ernest Maragall, garantia de bon govern, d’experiència i de coneixement de la ciutat. Un projecte liderat per l’Ernest Maragall però amb una forta base de grans sumes a on trobem el bo i millor d’Esquerra Republicana a Barcelona, les companyes i companys de Nova liderats per l'Elisenda Alamany així com diferents experts en els seus camps de coneixement aglutinats tots ells en el paraigua de la Plataforma Ernest Maragall +Bcn. L'única alternativa real avui en dia al Desgovern que pateix la ciutat en mans d’una Ada Colau que ha patit una forta desbandada en el seu equip per contraposició al projecte aglutinador i de suma d’Esquerra Republicana.

La paradeta informativa del Clot-Camp de l'Arpa va estar tot el matí rebent visites de veïnes i veïns que es van acostar a parlar amb nosaltres. Una paradeta informativa que cal agrair com sempre a l’esforç i dedicació de les companyes i companys que formem la gran família d’Esquerra Republicana al Clot-Verneda.

La setmana que ve ens trobareu a La Verneda i La Pau a Rambla Guipúscoa amb Rambla Prim, un barri que malgrat haver pràcticament doblat els suports respecte a les eleccions espanyoles de 2016 encara no som la força majoritària de les veïnes i els veïns del barri, fet que hem de revertir.

Visca Catalunya lliure! Visca Barcelona Republicana!