Barcelona

Clot-Verneda

Notícia

Reimpulsem La Verneda i La Pau!


Dissabte 11 de maig, les companyes i companys del Clot-Verneda hem tornat a La Verneda i La Pau per iniciar la nostra campanya electoral per a les municipals del 26 de maig. La Verneda i La Pau, un barri a on les darreres eleccions al Congrés Espanyol del 28 d'abril vam aconseguir un 85% més de suports respecte als darrers comicis del 2016. Malgrat aquest espectacular increment, Esquerra Republicana de Catalunya vam ser la tercera força escollida per les veïnes i veïns del barri i per tant som molt conscients de l'oportunitat de créixer que hi tenim.

Paradeta informativa a Rambla Guipúscoa amb Rambla Prim i tot el matí de diàleg i converses amb les veïnes i veïns de La Verneda i La Pau. Han estat moltes i molts conciutadans d'aquest barri els que han pogut conèixer de primera mà les propostes que Esquerra Republicana de Catalunya tenim per al barri:

- Modificar la línia de bus 136 o V31 per a millorar la connexió del barri amb l'Hospital del Mar.
- La reforma del Pont de Santander i els seus entorns.
- Connectar la Rambla Prim amb el barri de Sant Andreu.
- Connectar el metro de La Pau amb La Sagrera.
- Elaborar un projecte de manteniment de la masia de Can Riera.

Però no només ens hem explicat si no que també hem escoltat les necessitats i inquietuds d'unes veïnes i veïns enfadats per la deixadesa en l'arbrat de la zona que ha produït grans inconvenients com l'entrada de branques als balcons dels pisos provocant l'entrada d'insectes i cucs a les llars de la gent o per l'estat dels interiors d'illa de la zona a on s'hi troben defectes al paviment i a on la neteja no és l'adequada i s'acumulen fulles i branques caigudes durant llargs períodes de temps sense que ningú ho passi a recollir. En general, una sensació de deixadesa i de què se'l tracti com un barri de segona a la ciutat. Esquerra Republicana de Catalunya, hem fet els deures, hem escoltat a la gent i quan guanyem el pròxim 26 de maig donarem resposta a les seves necessitats.Bon ambient, bona companyia i com sempre agrair infinitament a totes les companyes i companys que amb la seva dedicació i el seu temps ho fan possible. Agrair també especialment avui la presència del candidat de Sant Martí a la llista electoral municipal, l'Àngel Ruiz, que ha estat tot el matí acompanyant-nos en la tasca.

Seguim treballant, seguim de campanya!