Barcelona

Clot-Verneda

Notícia

Reimpulsem El Clot-Camp de l'Arpa!


Dijous 23 de maig, tres dies per a les eleccions municipals més trascendentals per l'independentisme català des de fa més de 80 anys i Ernest Maragall, el candidat millor posicionat segons les enquestes per conquerir l'alcaldia de Barcelona decideix que el barri del Clot-Camp de l'Arpa és el barri a on vol tancar la seva campanya electoral abans de l'acte final de campanya. Esquerra Clot-Verneda ens vam bolcar amb l'acte organitzat a la Plaça del Mercat del Clot, al nostre territori, com no podia ser d'altra manera i no vam deixar ni un racó del barri sense informar.

Va obrir l'acte el candidat pel Districte de Sant Martí, Àngel Ruiz, reclamant un relleu a l'Ajuntament de Barcelona per tenir un millor govern. Tot seguit, l'Alfred Bosch, Conseller d'Acció d'Exterior de la Generalitat de Catalunya recordava als presents que malgrat l'oferiment d'Esquerra Republicana de Barcelona en col·laborar amb l'alcaldessa Ada Colau pel referèndum de l'1 d'Octubre per obrir tots els col·legis electorals de Barcelona i assumir tota la responsabilitat dels actes, la proposta no va prosperar i Ada Colau va mirar cap a una altra banda. El mateix Alfred Bosch ens explicava com en els seus viatges pel món li remarcaven la importància de què Barcelona sigui republicana per reforçar la voluntat majoritària del poble català d'esdevenir un nou estat.

        

Tot seguit, Maria Buhigas, una tècnica aterrada a la política de la mà de l'Ernest Maragall o potser millor dit, una política molt tècnica ens feia partíceps de la complexitat que significa governar Barcelona i de la necessitat de la determinació de la gent com ella o l'Ernest i tot el seu equip per superar aquests reptes majúsculs que Barcelona té com a ciutat de referència mundial. La Maria donava pas a l'Elisenda Alamany qui en el seu torn de paraula ens recordava que el 26 de maig no cal renunciar a res i que qui vulgui un alcalde independentista, republicà i d'esquerres la seva opció és Ernest Maragall i Esquerra Republicana de Catalunya i ens animava a totes i a tots a anar a votar perquè el diumenge pot anar d'un vot.

       

Tancant l'acte, l'Ernest Maragall ens recordava que va acceptar la responsabilitat de ser el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'alcaldia de Barcelona justament al Clot el setembre de 2018 i que després de tot aquest temps tenia les piles més carregades que mai de passió per governar Barcelona després de més de mig any de recórrer fins a l'últim racó de la ciutat i escoltar moltes veus i mirar molts ulls que han permès concretar la millor estratègia per Barcelona. Una Barcelona fora de l'abast del PSC que va votar a favor del 155 i que de la mà d'Ada Colau podria tornar a l'Ajuntament de Barcelona.

         

Com no pot ser d'altra manera agrair a totes les companyes i companys que dediquen el seu temps i esforç a fer possible tot això. L'acte va finalitzar amb una foto de la família dels companys del Districte de Sant Martí a l'escenari.

       

El diumenge 26 maig ens veiem als col·legis electorals, els diumenge 26 de maig fem els somnis realitat i aconseguim un alcalde de Barcelona independentista, republicà i d'esquerres. Un alcalde de solvència que sap entendre la ciutat en tota la seva complexitat i en tota la seva grandesa,