Barcelona

Sant Andreu

Notícia

Presentació del nou President del Casal Lluís Companys

El passat dia 2 de desembre vaig tenir l'immens honor de ser escollit president del casal Lluís Companys d'ERC Sant Andreu juntament amb els membres que formen part de l'executiva i de la que em sento molt orgullós. Durant els dies previs al congrés, i en els primers dies d'aquest camí que hem iniciat, han demostrat la seva implicació, pro activitat, dedicació, i esperit d'equip.
 
Per aquest motiu el primer que m'agradaria és donar les gràcies als membres de l'executiva. Gràcies a la Marta Masagué, gràcies a la Marina Sánchez, gràcies a la Marina Alonso, gràcies a la Nat Garcia, gràcies a l'Enric Martí, gràcies al Paulí Morer, gràcies al Guillem Garcia i gràcies al Pedro Morata. En aquests dies m'he sentit molt acompanyat i recolzat per tots vosaltres per implicar-vos i tirar endavant aquest projecte.
 
El camí que iniciem està ple d'incerteses i de feina feixuga. Però estic segur, que amb la col·laboració de l'enorme militància que tenim al districte de Sant Andreu, podrem tirar endavant el programa amb el que ens vam presentar. Que, com a última finalitat, pretén consolidar Esquerra Republicana de Catalunya com el partit referent al nostre districte, i que per realitzar-ho comptem amb cada un de vosaltres.
 
Estic segur que amb el vostre ajut i amb el fantàstic equip de consellers del districte ho aconseguirem.
 
«Per ardua ad astra»
David Sàez Guinjoan