Barcelona

Horta-Guinardó

Notícia

21è Congrés Local del Casal Irla d'Horta - Guinardó


El passat 10 de febrer va tenir lloc el 21è Congrés Local al Casal Irla d'Horta - Guinardó per renovar i reforçar l'executiva del casal. En Cesc Furné, president sortint, va agrair a tots i totes les militants, simpatitzants i amics la feina feta. Durant aquests últims anys hem organitzat xocolatades, encartellades, embustiades, jornades municipalistes, autocars, conferències, actes, speak corners, debats polítics, campanyes electorals i un referèndum. També ens vam haver de canviar de local gràcies al creixement de la militància i la seva participació en les assemblees. Han sigut uns anys excepcionals, de moments excepcionals que sens dubte marcaran la història del casal Irla i de les persones que han treballat incansablement malgrat la situació i el cansament emocional i polític. Hem viscut un augment de la militància i dels amics i amigues, així com un augment de dones militants actives al casal. Vam guanyar a les eleccions municipals a més de la meitat dels barris del districte i per consegüent hem augmentat notablement el número de consellers i conselleres al districte, de dos consellers a cinc consellers i conselleres. Podem dir que ens sentim orgullosos i orgulloses de la feina aconseguida i de les persones que formen part del casal Irla!

La presidenta entrant, Rosa Román, va presentar les persones de la candidatura i també el pla de treball i objectius del nou mandat: seguir treballant de portes en fóra encaminat a establir relacions en el territori, tant amb el veïnat com amb les entitats, millorar la comunicació interna i externa, feminització, llenguatge no sexista i inclusió de gènere en tots els àmbits i millores en l'espai del casal i adaptació de l'ecologisme al casal, entre d'altres objectius i propostes. Finalment la candidatura va ser escollida per la militància del casal.

Moltes gràcies a totes les persones que han format part de l'anterior executiva i que seguireu picant pedra com fins ara i molta sort i encerts a la nova executiva!

Us presentem la nova executiva d'Horta-Guinardó: 

Presidenta: Rosa Román
Secretaria d'Organització: Moisès Marbà
Secretaria d'Administració i Finances: Cesc Furné
Secretaria d'Imatge i Comunicació: Laura Pi 
Secretaria d'Acció Política: Albert Roqué 
Secretaria de la Dona: Núria Pi 
Secretaria de Política Municipal: Xavier Simó
Secretaria de Política Parlamentària: Montse Cañameras
Secreraria de Transició ecològica: Joan Rogés
Secretaria relació amb l'entorn: Carme Beltrán
Secretari de Cultura: Eduard Casanova