Barcelona

Sarrià-Sant Gervasi

Notícia

Més recursos per respondre a les necessitats de Sarrià-Sant Gervasi


Mercè Amat, consellera d’ERC SSTG, ha defensat l’increment de recursos pel Districte als propers pressupostos municipals per poder donar resposta als dèficits de Sarrià – Sant Gervasi. En un article a la revista El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià, Amat denuncia que “el districte té un dèficit d’equipaments, i la biblioteca de Sarrià n’és un símbol”. Els veïns valoren molt positivament les biblioteques de la ciutat: al districte n’hi ha tres (totes amb nom d’home, per cert) per a sis barris. Per tant, cal ampliar la xarxa i respondre a una demanda històrica.

Estem d’acord que el districte disposi de més recursos” que, per ERC SSTG, han de servir per consolidar el teixit veïnal (trobant solucions per al Grup Caliu i la Sarrianenca, per exemple) i per destinar més esforços a “pacificar carrers de les Tres Torres i del Putxet i millorar-ne l’accessibilitat, sense oblidar les necessitats específiques dels barris de muntanya”.

Finalment, el xoc climàtic ens obliga a fer “apostes valentes en mobilitat sostenible”. A més de noves línies de bus de barri (Farró i Galvany), a ERC SSTG també volem que el pressupost consideri la construcció del carril bici de la Via Augusta, com va proposar el nostre grup al darrer plenari.

Per tot això, ERC ha defensat mesures perquè Barcelona compti amb un pressupost expansiu, per exemple incrementant la taxa turística.

Podeu consultar l'article de "El Jardí" a https://diarieljardi.cat/sobre-els-pressupostos-municipals/