Barcelona

Sant Martí

Notícia

ERC reclama el tancament immediat dels locals d’oci nocturn del Port Olímpic


El portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Republicana a Barcelona, Jordi Coronas, ha anunciat que el seu grup reclamarà el tancament “immediat” dels locals d’oci nocturn del Port Olímpic a la proposició que faran a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat d’aquesta setmana.

Coronas considera un “disbarat” que els locals continuïn operant malgrat que la concessió va caducar el passat maig, i ha apuntat que, si encara ho fan, podria ser per un “defecte de forma” de l’Ajuntament a l’hora de comunicar-ho.

La mateixa proposició incorpora també la petició de resoldre la concessió de la C-1004 (que va des de l’Institut de Recerca Biomèdica fins l’espigó de Bac de Roda), vençuda el passat juny, per tal que l’Ajuntament pugui gestionar la totalitat de les llicències i estudiar el canvi d’usos.

“Tenim el risc de menjar-nos una concentració de locals d’oci nocturn”, ha alertat el portaveu d’ERC, a més de reclamar al govern municipal que “es posi les piles”. “Sempre posaven l’excusa de l’absència d’interlocutor a l’Estat però ara ja no la poden tornar a fer servir”, ha justificat Coronas, que també ha recordat que els executius de Barcelona i d’Espanya comparteixen el mateix color polític.