Barcelona

Eixample

Notícia

Congrés elecció Executiva


Ahir va tenir lloc el Congrés de l’Eixample en el qual es va escollir la Presidència del Casal i l’executiva que l’acompanyarà els propers quatre anys amb l’objectiu de reforçar l’estructura interna i continuar fent del Casal un espai de debat, reflexió i transmissió de coneixement al servei dels objectius de ciutat i de país.

Joan Sabaté va accedir a la presidència ara farà un any en un Congrés extraordinari, però en aplicació dels estatuts del partit ara calia fer novament el Congrés ordinari, una vegada renovats els òrgans de direcció a nivell Nacional i de BCN.

En el seu discurs Joan Sabaté va destacar la importància de la militància, amics i simpatitzants per mantenir un Casal fort, present a tot el Districte i que sigui sensible a les problemàtiques i necessitats dels diferents barris. En aquesta tasca continuarà sent molt rellevant el paper dels diferents consellers i conselleres de Districte.

Finalment va remarcar el compromís del Casal i d’aquesta executiva en l’objectiu de seguir avançant cap a la independència i l’assoliment de la República Catalana, amb un record per a totes les persones represaliades que encara avui pateixen l’exili, la presó i la persecució d’un Estat que no accepta les regles del joc democràtic.L’estructura de l’executiva renovada queda de la següent manera:
- Joan Sabaté / Presidència
- Creu Camacho / Secretaria d’Organització
- Carles Manjón / Secretaria de Finances i Secretaria de Formació 
- Mònica Llorente / Secretaria de les Dones
- Carlos Linares / Secretaria d’Imatge i Comunicació
- Eva Barlabé / Secretaria de Política Municipal  
- Dani Viadé / Secretaria d’Acció Política i Sectorial i Secretaria de Transició ecològica
- Myca Garcia / Secretaria de Ciutadania
- Xesca Miro / Secretaria d'Acció Social.

En el mateix Congrés es va escollir també el company Josep Maria Pons com a representant del Casal de l’Eixample al Consell Nacional.