Barcelona

Sant Andreu

Notícia

Un any de mandat a Sant Andreu. 2019-2023


Tot just fa un any Esquerra Republicana guanyava les Eleccions Municipals a Barcelona per primera vegada en la història. Una victòria que no es va concretar en la formació de govern pel pacte, validat per Manuel Valls, entre Barcelona en Comú i el PSC.

A Sant Andreu, malgrat una pujada espectacular i doblar resultats (el 2015 ERC va assolir un 7,4% i 8.160 vots, el 2019 va ser un 15% i 16.587 vots), Esquerra va ser segona força a només 4 dècimes de Barcelona en Comú.

Aquests resultats es van concretar en 5 consellers i conselleres municipals que vam iniciar el curs polític amb molta energia i ganes de treballar i tirar endavant, des de l’oposició, molts dels projectes pendents i importants als barris del nostre Districte.

Ha estat un any intens, i la situació en la que ens trobem ens demana no deixar de treballar barri a barri, plaça a plaça, carrer a carrer, amb responsabilitat i cadascú des de les seves competències i capacitats, per millorar les condicions de vida dels nostres barris i vetllar per tal que aquesta crisi no la paguem els de sempre. No ens podem permetre descans ni deixar ningú enrere.