Barcelona

Les Corts

Notícia

Congrés Comarcal Extraordinari d'ERC Les Corts


Ahir 26 de novembre, ERC Les Corts va celebrar el Congrés Comarcal Extraordinari per a les eleccions al Parlament de Catalunya 2021.

Amb motiu de la crisi sanitària generada per la covid, aquest Congrés es va dur a terme de forma telemàtica i va crear una comissió organitzadora que va permetre a la militància poder exercir el seu vot sense incidents.

Per a les candidatures a primera persona candidata de Les Corts, va presentar candidatura l'Eugeni Villalbí i Godes que compleix amb totes les condicions per ser candidat i compte amb un ampli currículum des de l'any 2006, en les diferents posicions on ha desenvolupat tasques encomanades per Esquerra Repúblicana de Catalunya.

La militància d'ERC Les Corts va ratificar a Eugeni Villalbí i Godes,  com a cap de llista de Les Corts de les eleccions al Parlament de Catalunya.

Per a la resta de persones candidates al Parlament de Catalunya d'ERC Les Corts, Olga Domènech i Anguera, militant des de l'any 2018 i actualment al front de la Secretaria de Política Parlamentària d'ERC Les Corts, va presentar la seva candidatura destacant en la seva intervenció el seu interès per ajudar tirar endavant els projectes d'ERC.

Olga Domènech va ser ratificada per la militància com candidata de llista de Les Corts de les eleccions al Parlament de Catalunya.

La militància del Casal Josep Sunyol d'ERC Les Corts va ratificar per una unaminitat les dues candidatures i desitja que facin bona feina donant tot el suport.