Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Acte electoral a la Rambla del Poblenou 30-1-2021


El dia 30 de gener va tenir lloc l'acte electoral a la Rambla del Poblenou davant el Casino. L'acte va començar amb el candidat del territori, Agustí Munté adreçant-se als assistents per dir-nos: "És clau que tothom vagi a votar. Si els del 155 sumen, governaran amb el suport del feixisme de VOX. Seria un desastre pel país, per la llengua, per a tots i totes".
A continuació va intervenir la Regidora Elisenda Alamany les seves paraules van ser: "La gent demana un projecte amb ambició nacional, amb capacitat de gestió, amb la sensibilitat de defensar la gent on sigui. I això només ho garanteix Esquerra Republicana de Catalunya. La política ha de ser útil. Calen respostes per millorar la vida de la gent. Aquesta és la missió de la primera força del país. Avui sabem que Barcelona seria pitjor si no hi fóssim. I Catalunya serà molt millor si guanyem".
El seguent torna va ser pel candidat al Parlament Eugeni Villalbví que ens va recordar la seva vinculació familiar amb el barri tot dient: "El Poblenou ha canviat molt i també han canviat els problemes, com la gentrificació. Són problemes que s'han d'acordar de forma metropolitana, connectant Barcelona i no fent que visqui d'esquenes al seu entorn."
  Llavors va intervenir Ernest Maragall candidat de número 7 a les llistes al Parlament per Barcelona. "Aquest país sortirà del pou de la pandèmia i construirà un futur d'igualtat, transformació i prosperitat de la mà de Esquerra Republicana de Catalunya" "És l'hora d'ERC. Estem en condicions d'assumir el rol de fer avançar Catalunya. No es moment de gesticular o de grans gestos que ens portin a un mur. És hora de sumar i construir"

La darrera intervenció va ser per Najat Driouech candidat número 4 a les llistes al Parlemant per Barcelona. "Possiblement l'extrema dreta entrarà al Parlament. ERC ha de fer de dic de contenció del feixisme, i ja ho hem fet, aprovant la llei per la igualtat i contra la discriminació" "Us demanem que el 14F demostrem a les urnes que som el partit que no tenim por a prendre la responsabilitat de gestionar. Vull un país lliure, just i que respecti la seva diversitat".


En darrer terme tots els participants van pujar a l’escenari per fer-se la tradicional fotografia de grup i l’acte va acabar a quarts de vuit del vespre.