Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Campanya electoral 14F (2)


Primera setmana sencera de campanya electoral en la que es van realitzar tot un seguit d’accions amb la vista posada en la transcendental cita que tenim tots el proper 14 de febrer.
Va començar la setmana amb l’enganxada de cartells el dimarts 2 de febrer pel barri, amb els nostres propis plafons de cartró vam fer unes pancartes que vam anar col·locant en diferents indrets del barri. L’avantatge del toc de queda és que aquest any no anem a dormir tard... perquè no podem.  

El dia 4 vam fer una altra tongada d’enganxada de cartells, aquest cop en els plafons habilitats per a propaganda electoral, També vam aprofitar per col·locar cartells anunciant l’acte Central de Campanya de l’endemà.El divendres 5 va tenir lloc l’acte Central de Campanya a Barcelona al Parc del Clot. Van intervenir Pere Aragonès, Raül Romeva , Marta Vilalta, Laura Vilagrà, Roger Torrent, Najat Driouech, Ernest Maragall i Ester Capella. Vam col·laborar juntament amb el Casal del Clot-Verneda tant en el muntatge i desmuntatge de les instal·lacions com en el control del públic assistent que va exhaurir l’aforament permès per les normes sanitàries


El dissabte 6 de febrer vam instal·lar una parada informativa a la Rambla del Poblenou amb Pallars, aquest cop a la rotonda, on vam tenir un flux continu de ciutadans molts dels quals és van emportar les paperetes i sobres per la votació del dia 14

Fer campanya electoral al aire lliure, i més en aquesta època depen de la climatologia. Tot i que semblava que el diumenge 7 de febrer no podríem fer res a mig matí és va aturar la pluja i vam poder instal·lar la parada a la Rambla Prim amb Llull, aquest cop ens va acompanyar la ex-diputada i candidata al Parlament Manuela Fernández molt coneguda en el barri perquè hi va viure de jove i que va estar parlant amb els molts veïns que es van acostar.
Ens queda donar la darrera espenta la última setmana de campanya amb l'objectiu de repetir una victòria com la de fa 90 anys, una victòria que tant aquest partit com aquest país és mereixen.