Barcelona

Sant Martí

Notícia

Un Plenari de “no a tot” a Sant Martí


El passat dijous 4 de març va ser dia de Plenari al Districte de Sant Martí, com a cada plenari, des d’ERC i per boca dels seus representants es van presentar i defensar diverses propostes, preguntes i precs per a millorar els nostres barris i la vida dels seus veïns. En aquesta ocasió el plenari va ser virtual degut a la COVID-19.
 
El plenari es va caracteritzar per una postura del govern municipal contrària a totes les iniciatives presentades pels partits de la oposició. En aquesta ocasió des d’ERC es va presentar una proposició sobre la necessitat d’impulsar un Pla d’Usos al carrer Rogent, que va ser tombada pel Plenari en un notable exercici de curt-terminisme.

També vam presentar dues preguntes i vam fer el seguiment d’un prec de l’any passat. Una pregunta era orientada a saber què es farà al nou espai disponible a Casal de Gent Gran del Parc del Clot. On la resposta del govern va ser que el nou espai acollirà oficines municipals. A la pregunta sobre la ubicació dels serveis que es van preveure a l’antic cinema Pere IV, la resposta va ser que es farien. Respecte el seguiment del prec que vam presentar el març de 2020 sobre el manteniment, l’accessibilitat i la convivència entre col·lectius –en especial el nudista- a les platges de la ciutat, es va respondre que es faran actuacions de millora en àmbit senyalització i agents cívics a la platja nudista, però queden pendents les millores en accessibilitat reclamades.
 
Podeu trobar el text íntegre de les propostes d'ERC a: Plenari març 2021 
 
Podeu trobar altres detalls del Plenari a l’enllaç: Plenari del Districte de Sant Martí

Aprofitem per recordar-vos que l’assistència al plenari (ara de forma virtual via Youtube sols) és oberta per tothom que hi vulgui assistir i, que qualsevol proposta, dubte o suggeriment que tingueu ens ho podeu fer arribar als consellers i conselleres d’ERC per correu electrònic [email protected]