Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Visca la Festa Major!


Un any més el barri del Poblenou ha viscut la seva Festa Major, gràcies als esforços de la Coordinadora d’Entitats i als veïns i veïnes que han participat i gaudit dels carrers fent gran la festa, tot i les restriccions per la COVID encara vigents aquest any.
Fem un repàs dels actes als que van assistit els consellers i conselleres del Grup Municipal de Districte d’Esquerra Republicana acompanyats, en alguns casos, per altres càrrecs del nostre partit:
 
                                                            Dijous, 9 de setembre de 2021
Inauguració de l’exposició “Dones i Comerç”, organitzada per l’Eix Comercial de Poblenou, a Can Felipa, acompanyats per la regidora d’Esquerra Republicana de l’Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany.
 
                                                           Divendres, 10 de setembre de 2021
Un any més, a la platja de la Marbella, juntament amb la regidora Alamany van gaudir de la “Milla del Drac Inclusiva” organitzada per la Colla del Drac i el Club Atletisme Canaletes-Sant Martí,
 
                                                           Dissabte, 11 de setembre de 2021
El Grup Municipal de Districte amb la regidora Alamany van ser presents al divertit Pregó de Festa Major, a càrrec de Beatriu Castelló i als tradicionals Versots dels Diables.  Seguidament van anar a la carpa “NO a les Agressions Masclistes”, van passejar pels carrers de Festa Major, per acabar sopant amb representants de la Coordinadora d’Entitats del Poblenou.

                                                          Diumenge, 12 de setembre de 2021
Acompanyats de la delegada del Govern de la Generalitat a Madrid, Ester Capella, i la secretària general de la Conselleria d’Educació, Patrícia Gomà, es va participar en diverses activitats, com la Cursa Poblenou, la inauguració de l’Exposició de Pintures al Casino de l’Aliança del Poblenou i finalment a l’Exposició de Treballs del Centre Moral i Cultural del Poblenou.
Aquest any tot i no poder fer la tradicional orxatada, a causa de les restriccions COVID, els companys i companyes d’Esquerra Republicana de Poblenou-Besós no ens vam voler perdre la nostra Festa Major i vam muntar paradeta a la nostra estimada Rambla per compartir estones amb el veïnat.

                                                          Divendres, 17 de setembre de 2021
lnauguració de l’exposició “Barcelona & Futbol, el gran joc social del segle XX” a l’Oliva Artés. Amb la nostra gent gran van gaudir de “L’Espectacle per la Gent Gran” al Parc Central del Poblenou i del sopar de Festa Major organitzat, al mateix lloc, pel Casal de Bac de Roda.
 
                                                          Dissabte, 18 de setembre de 2021
Van assistir a la descoberta de la placa en homenatge a la nedadora del Club Natació Poblenou, Aurora Chamorro Posteriosment van participar al vermut de Festa Major i al concert organitzat pel Jovent.
 
                                                          Diumenge, 19 de setembre de 2021
S’acaba la Festa Major!
Amb l’Ester Capella i la Patricia Gomà es va visitar la mostra de Gegants a Can Saladrigas. Seguidament van poder saludar diversos comerços del barri com són Ca la Marga, la Licorera i el Tio Xé, entre d’altres. Van acabar amb la visita a la Mostra Multicultural organitzada al Parc Central del Poblenou.

Esperem que totes les veïnes i veïns del barri hagin pogut gaudir de la gran quantitat d’actes que s’han organitzat i desitgem que en el futur es recuperi la Festa Major de sempre.
Visca la Festa Major!