Barcelona

Grup municipal

Notícia

Sendra celebra que l'Ajuntament hagi complert amb el compromís per posar en marxa el Campus de les Arts a Can Ricart, tal com va proposar ERC


El febrer de 2020 els republicans van aconseguir que el consistori aprovés l'impuls del projecte i equipament universitari Can Ricart:  “Fa un any i mig vam demanar que l’Ajuntament, com a pilar d’aquesta massa artística que té el país amb una centralitat molt forta de Barcelona, s’impliqués no només deixant espais i edificis, sinó definint un  programa per acompanyar la rehabilitació de l'espai. Tot i la manca de voluntat real del govern municipal, gràcies a la suma de diferents administracions i en especial de la Universitat de Barcelona avui l'Acord Marc per al desenvolupament del projecte és una realitat”, ha declarat la regidora republicana.

La proposició d'ERC aprovada al febrer demanava també a la Universitat de Barcelona que, com a líder del projecte, es comprometés a tancar els acords de finançament necessaris per a la rehabilitació de l’antic complex fabril.

"Celebrem que avui el departament i les universitats del país donin el seu suport i se sumin a aquest projecte del Campus de les Arts, que ha de servir per reconèixer el nivell superior dels estudis artístics que tenim al país i impulsar noves formacions interdisciplinàries i projectes de recerca. L'art i la creativitat són un motor pel desenvolupament del país,i no tenim una estructura formativa a l'alçada de la potència del sector”, ha afirmat Sendra.