Barcelona

Federació

Notícia

Junqueras passeja pel Bon Pastor per conèixer les problemàtiques del barri de primera mà


Oriol Junqueras, Ernest Margall, Montse Benedí i l'equip d'Esquerra Republicana – Sant Andreu visiten el barri del Bon Pastor per recollir demandes d'entitats i veïnat. 

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras; el president del Grup Municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall; la regidora adscrita del districte de Sant Andreu, Montse Benedí, i l'equip d'Esquerra Republicana-Sant Andreu han passejat pels carrers del Bon Pastor aquest dimarts al matí i han parlat amb veïns, veïnes i els seus representants sobre els reptes que afronta el barri.
 
A primera hora del matí s’han reunit al bar Cheers amb l'Associació de Veïns i Veïnes de la Maquinista, representants veïnals, i persones de referència al barri, com la Virginia Cierco, directora de la biblioteca pública del Bon Pastor, i la Mireia Arnau, cap d'estudis de l’Institut Escola el Til·ler. Han pogut parlat sobre les problemàtiques del barri en l’àmbit educatiu, de mobilitat i d’igualtat d’oportunitats.La jornada ha continuat amb un passeig per la zona de les Cases Barates del Bon Pastor, que actualment es troba en la quarta fase de transformació. Acompanyats per Juan Fajardo, de l’Associació Gitana del Bon Pastor, Junqueras, Maragall, Benedí i l’equip d’ERC-Sant Andreu han passat per davant de l’illa de cases tapiades que acollirà el futur museu de l’habitatge obrer i que esdevindrà un racó imprescindible de memòria del barri.Al carrer Sant Adrià els esperaven els veïns i les veïnes de l’anomenat edifici La Colmena, per la seva peculiar estructura en forma de rusc, i des d’on han pogut gaudir d’unes espectaculars vistes de Barcelona. Junqueras, Maragall, Benedí, els consellers de districte Carlos R.Escuredo i Marc Hernández, i la presidenta del Casal d'Esquerra Republicana - Sant Andreu, Marina Sánchez, han pogut escoltar les demandes dels seus veïns i veïnes, que denuncien desatenció i manca d'inversions reals al barri. El recorregut ha acabat al Mercat del Bon Pastor, on han pogut parlar amb comerciants i paradistes que els hi han compartit les seves perspectives de present i futur. Finalment, Junqueras, Maragall, Benedí i l’equip d’ERC-Sant Andreu s’han reunit amb l’Associació de Veïns i Veïnes del Bon Pastor per compartir i debatre propostes de millora de la vida del veïnat del barri.