Barcelona

Les Corts

Notícia

Resum de l'any 2021 des del Casal d'ERC les Corts


El 2021 ha estat un any complicat, des del punt de vista polític, la nostra relació amb l'Estat espanyol ha estat sotmesa a revisió constant, entre la dualitat del govern de l'Espanya anomenat progressista i l'Espanya de la dreta, com sempre, cavernícola. A Catalunya amb la responsabilitat d'haver de fer efectiva la governabilitat i deixar enrere les polítiques que han estat fetes sense tenir sensibilitat social, els nous pressupostos de 2022 són el resultat més evident. Tot això, desenvolupat enmig d'unes relacions més o menys afectives amb els nostres companys de viatge independentista, cercant nous amics de viatge i en un debat continuo amb els companys del 52%.

Des del punt de vista social, aquesta pandèmia, que sembla que no ens deixarà fàcilment, ens ha fet replantejar, un cop més, el nostre model d'ajuda, suport i solidaritat, sobretot cap als més vulnerables i desafavorits de la nostra societat.

Des del nostre Casal, hem hagut de treballar convivint amb la difícil situació de la Covid. Tot i això, hem hagut de reactivar i posar en marxa el nou casal com un nou espai de trobada i de debat polític a les Corts, i moltes vegades, més de les que haguéssim volgut, des de digital. Això ha estat possible gràcies a la feina dels que formem la gran família d'ERC les Corts des dels membres de la nostra Executiva fins a la militància fidel, de qui no ha faltat mai tot el vostre suport.

Nous són els reptes que tenim al davant, el més proper les eleccions municipals de 2023, per aquest motiu seguim treballant dia a dia, carrer a carrer i plaça a plaça i persona a persona amb l'acompanyament que del nostre regidor i dels consellers i de les conselleres d'ERC les Corts, per a garantir de nou uns bons resultats que facin repetir la victòria de les eleccions passades i aconseguir, aquest cop sí, l'alcaldia de Barcelona i el govern del nostre districte.

Cal transmetre la feina ben feta, que fem al nostre veïnat, moltes de les accions i actuacions que ha tirat endavant l'actual govern de les Corts, ha estat gràcies a les iniciatives i mancances detectades pels nostres consellers i conselleres que diàriament treballen per la qualitat i convivència del nostre districte, per això, tota la militància del casal posem el nostre granet de sorra donant-los suport i acompanyament als nostres càrrecs electes al districte.

Som-hi, deixem aquest 2021 i encarem amb els millors dels desitjos i energies el pròxim 2022.
Salut i República... i Visca les Corts!

Xavier Garriga
President d'ERC les Corts