Barcelona

Nou Barris

Notícia

Comissió de Seguiment del Consell de Barri de Canyelles


Avui a tingut lloc a la seu de l'AVV la reunió de la Comissió de Seguiment del Consell de Barri de Canyelles on per Esquerra ha participat el nostre conseller, Miquel Román.

L'Ordre del dia de la trobada era: 
1/ Proposta d'ordre del dia del proper Consell de Barri previst pel proper 27 de febrer
2/ Precs i preguntes

S'ha comunicat que es faria arribar un questionari de valoració del funcionament del Consell de Barri als membres de la Comissió i que es faria una enquesta a les persones assistents al proper Consell.

Els punts del proper ordre del dia seran:
1/ Balanç del mandat
2/ Precs i preguntes

S'ha informat que l'endemà dimarts el regidor tindria una reunió amb els partidaris d'implantar una zona verda d'aparcament al barri. 

Es parla de l'obra de reparacions estructurals i millora de l'aïllament tèrmic, que està en la fase 7 (Ronda Guineueta Vella, 46, 48, 50 i 52 blocs C7 a C10). El Districte havia dit que tot seguit s'iniciaria la fase 8, però es veu que no serà així.

L'AVV es mostra molt crítica amb que estigui encallat l'ascensor previst per a a connectar Miguel Hernández amb el Juan Ramón Jiménez i l'edifici Pau Casal (Casal de Gent Gran). Recordem que el Plenari de Districte de Nou Barris del 2021 va aprovar una proposta d'ERC de fer l'ascensor. L'AVV vol l'ascensor "sí o sí".

Es parla de uns problemes al la Plaça Isabel de Villena, humitats al parquin i una senyal de transit desapareguda i no reposada. De manca de l'il·luminació a l'entrada del Mercat. És diu que tornaran a posar la bustia del carrer Antonio Machado 18 i els bancs retirats per les obres. Es demana que el quiosc i la guixeta de l'ONCE es retirn més cap a l'extrem de la calçada per aprofitar més l'ample de la nova vorera (Antonio Machado).

Es parla també de les obres de remodelació del carrer Antonio Machado, dels problemes del projecte i dels sobrecostos que ha provocat i que han absorbit el 20% de imprevistos que s'havia reservat per la seva execució.