Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch sobre la mort d'un home a Ciutat Vella: 'El govern Colau ha d'aplicar urgentment el pla de xoc que vam acordar'

Els republicans demanen actuar de forma immediata per combatre la degradació del barri

ciutat vella, narcopisos, narcopis ciutat vella

El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, s'ha referit aquest matí a la mort d'un home ahir a la tarda a l'interior d'un narcopis del barri Gòtic i ha reclamat al govern municipal que "tiri endavant de forma urgent el pla de xoc per Ciutat Vella que es va acordar fa pocs dies". Per Bosch, aquesta darrera mort "és una gota més en un got que està a punt de vessar; Ciutat Vella viu una situació que no es veia des del anys 80 i és urgent actuar immediatament". 

Segons les informacions, una baralla per drogues podria estar darrere de la baralla que ha acabat amb la mort d'una persona. El líder republicà ha destacat que "els veïns i veïnes viuen en un estat de por permanent que no és admissible, i el pitjor favor que podem fer-los és no actuar". "Precisament, si el que volem és combatre l'especulació immobiliària i la degradació de Ciutat Vella, cal actuar de forma immediata", ha assegurat.

Bosch ha recordat que, el mes de febrer, Esquerra Republicana va presentar una proposició que va ser aprovada i que demanava incrementar la pressió policial a Ciutat Vella amb patrullatge les 24 hores, a més de convocar urgentment la Junta Local de Seguretat i el Consell Ciutadà de Seguretat.