Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana demana reobrir la piscina de la Torre de les Aigües que han fet servir nens i nenes durant 30 anys

L'anomenada Platja de l'Eixample s'ha tancat per les queixes de soroll d'un sol veí

platja de l\'eixample, platja eixample

Esquerra Republicana ha demanat al govern municipal que reobri l'anomenada Platja de l'Eixample, un espai a la Torre de les Aigües que durant l'estiu es converteix en una piscina municipals per als nens i nenes. Aquesta setmana s'ha confirmat que el govern municipal clausurarà l'espai després de la denúncia per soroll d'una resident.

La regidora d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament, Trini Capdevila, ha assegurat que "no és admissible que el govern municipal clausuri l'espai per les queixes d'un sol resident", i ha recordat que al districte de l'Eixample no hi ha equipaments com aquest per als infants. La regidora republicana ha donat el suport als veïns que s'han manifestat contraris al tancament, i ha demanat explicacions al govern municipal per "la manca d'informació als usuaris de l'espai al voltant de la clausura d'un espai que té un caràcter familiar i proper". 

Els republicans presentaran aquesta iniciativa a les properes Comissions de l'Ajuntament, i han recordat la funció social que compleix. "Molts nens i nenes durant l'estiu no poden sortir de la ciutat, i amb la platja de l'Eixample tenien accés a un lloc d'esbarjo segur i adequat. Demanem al govern que recapaciti", ha conclòs Capdevila.