Barcelona

Implica't

Fes-te Militant

Fes-te militant

Som el partit de la nova República! Suma-t'hi i fes-te militant d'Esquerra Republicana. Només cal que omplis aquest document i l'enviïs, juntament amb una fotocòpia del teu DNI, a: Esquerra–Secretaria de Finances i Administració. Calàbria, 166, 08015 Barcelona.
 


Fes-te Amic/ga

Fes-te amic

Vols estar al dia de totes les novetats d'ERC a Barcelona? Fes-te amic i rebràs tota la informació del partit, podràs participar a les Assemblees de Barcelona i tindràs veu als congressos i trobades que organitzem. Ah, i és totalment gratuït! 
 


Vull fer campanya al carrer

Vull fer campanya al carrer

El projecte d'ERC per Barcelona passa principalment per ser present als carrers i a les places, perquè és barri a barri com es construeix la ciutat!
 


Apunta't als grups de treball

Apunta't als grups de treball

Ocupació, comerç, turisme, cooperació, educació... participa als grups de treball temàtics d'Esquerra Republicana i ajuda'ns a enfortir el nostre projecte republicà per a Barcelona!
 


Vull ser Voluntari/ària

Vull ser Voluntari

Els voluntaris d'ERC-Barcelona són un gran equip de persones que col·laboren en tasques molt diverses: des d'organitzar actes i trobades fins a conversar amb veïns o entitats. Vols formar-ne part?
 


Vull ser ERCtivista a les Xarxes Socials

Vull ser ERCtivista

Ets un apassionat de les Xarxes Socials? Tens perfil a Facebook o a Twitter? Uneix-te a l'equip d'ERCtivistes i ajuda'ns a difondre el projecte de la Barcelona Republicana a través del món 2.0!
 


Rep tota la informació al Telegram. Subscriu-te al nostre canal

Telegram


Rep les novetats d’ERC Barcelona per WhatsApp

Rep les novetats d'ERC Barcelona per WhatsApp